SRV 2017 sortert på tid
Resultat SRV 2017.xlsx - Ark1.pdf
Adobe Acrobat Document 124.2 KB
Styrkeprøven Rett Vest.gpx
GPS eXchange File 966.8 KB

Hva er Styrkeprøven Rett Vest?

SRV – Styrkeprøven Rett Vest er en utfordrende og slitsom tur på 50 kilometer på tvers av Bergenshalvøyen. Den arrangeres årlig i siste del av august.

Styrkeprøven Rett Vest er et enkelt, non-profitt arrangement, organisert på dugnad av frivillige som selv deltar på turen. 

Det er et begrenset sikkerhetsopplegg på Styrkeprøven Rett Vest. Derfor må alle deltakere ha klart for seg eget ansvar under turen og være ansvarlige for egen sikkerhet. 

Turen starter på Gullboten og ender ved Kjøkkelvik skole i Loddefjord.

Styrkeprøven Rett Vest - må ikke forveksles med Rett Vest, et flott maraton og mosjonsløp lengre nord på Vestlandet, i Florø. www.ftif.no/rettvest/ 
Navnelikheten er en tilfeldighet

Løypen går hovedsaklig i fjellterreng over 8 fjell, er 50 kilometer lang og innbærer 3000 meter oppoverbakker.

SRV er et åpent arrangement som stiller store krav til deltakerne. Merking av løypen og tilrettelegging underveis er svært begrenset. 

Du må vurdere ditt treningsgrunnlag, dine ferdigheter i fjellet, utstyr, orienteringsferdigheter, og din evne til ansvarlige beslutninger i fjellet. 

SRV arrangeres årlig siste lørdag i august - i 2010 arrangeres den for 22. gang.

Antall deltakere på turen har de siste årene vekslet mellom 50-200 deltakere.

Du velger selv hvilket tempo du vil holde på turen. Noen har brukt under 6 timer og løpt i høyt tempo - andre har gått rolig og brukt 15-16 timer. Du må nå Lyderhorn innen 13 timer etter start.