SRV 2017 sortert på tid
Resultat SRV 2017.xlsx - Ark1.pdf
Adobe Acrobat Document 124.2 KB
Styrkeprøven Rett Vest.gpx
GPS eXchange File 966.8 KB

Sikkerthetsinstruks

SIKKERHETSINSTRUKS

 

Ved påmelding til turen på deltaker.no må deltakerne signere følgende egenerklæring om sikkerhet:

 

JEG TAR ANSVAR

 

Jeg aksepterer at jeg deltar på Styrkeprøven Rett Vest med ansvar for meg selv som fornuftig turgåer.

 

Jeg har lest sikkerhetsreglene som gjelder for denne turen og skal også følge vanlige fjellvettregler.

 

Jeg er klar over at deltakere under 16 år skal gå i følge med en voksen.

 

SIKKERHETSREGELER

 

Styrkeprøven Rett Vest er ikke et offentlig arrangement i den forstand at alle kan melde seg på. Du må være sterk, utholdende og fjellvant. Vi har et begrenset sikkerhetsopplegg. Det er tre meldeposter underveis, det er ditt ansvar å bli registrert underveis.

 

Turen krever god kondisjon og ansvarlig vurderingsevne i fjellet. Gjennomført 7-fjellstur, lange fot/skiturer i fjellet med ryggsekk, maratonløp, eller sykkelritt som Bergen-Voss kan være et godt utgangspunkt for å delta på Styrkeprøven Rett Vest.

 

Alle deltar på eget ansvar, og må følge vanlige fjellvettregler. Arrangøren legger til rette for dette så godt det lar seg gjøre i fjellterrenget.

 

Kart, kompass og fløyte hører med på en fjelltur som denne. Vi selger eller deler ut fløyter ved start.

 

Løypen er kun merket der den ikke følger vanlige turstier eller veier.. Se etter blå/svarte merkepinner og blå maling på asfalt og steiner.

 

Mobiltelefon. Ta med fulladet mobiltelefon i vanntett innpakning. Medisinsk nødnummer 113. Husk at det er områder i fjellet uten mobildekning - du skal ikke basere din sikkerhet på mobildekning eller ringeavtaler alene.

 

Gulfjellet kan være farlig i dårlig sikt. Hvis vi kommer ut for tåke, så lag grupper på 5-6 personer. Gå på rekke, slik at førstemann har neste varde i sikte før sistemann slipper forrige varde av syne. Avtal signaler i gruppen.

 

Støvsuger / Røde kors: Røde kors går i to-tre grupper med varierende hastighet over de fire første fjellene. Arrangøren går over første og siste fjell som "støvsuger". HVIS vi eller andre deltakere skal kunne hjelpe deg, er det absolutt nødvendig at du holder deg til løypen.

 

Alle unge under 16 år skal gå i følge med foresatt/voksen.

 

Det forventes at alle deltakere har godt fottøy, vind-, vanntette- og tilstrekkelig med varme klær i høyfjellsområder, samt noe proviant. Det blir kontroll av ryggsekk ved start.

 

Dersom det oppstår nødsituasjoner under turen plikter deltakere å hjelpe til etter beste evne og å rette seg etter instrukser fra arrangørene.

 

Løypen ned fra Lyderhorn er svært bratt, og farlig i mørke. Du skal ikke begynne oppstigningen på Lyderhorn etter kl 20.30. Da blir stien stengt.

De siste deltakerne blir fulgt av en arrangør over fjellet og ned til mål.

 

UANSETT: Hvis du avslutter turen før mål skal du melde fra om dette på telefon til målvakten ved Kjøkkelvik skole - nummeret står på armbåndet du får ved start.

 

Viktig:

 

Hvis du velger turen Rett Vest Lett, og således avslutter ved nedre stasjon på Ulriksbanen skal du ringe målvakten slik at vi vet at du har kommet vel ned fra fjellet.